Cecilie Daae

Ny direktør i DSB

Cecilie Daae er utnevnt som ny direktør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). Hun overtar jobben etter Jon A. Lea, som går av etter endt åremål.

Publisert

Cecilie Daae (Foto: DSB)

Cecilie Daae kommer fra stillingen som assisterende direktør i Helsedirektoratet. Hun ble utnevnt som direktør for DSB i statsråd 7. mai i år og er åremålsbeskikket for en periode på seks år.

Lang erfaring fra helsevesenet

Daae har vært assisterende direktør i Helsedirektoratet siden 2014. Før dette arbeidet hun som divisjonsdirektør for divisjon for spesialisthelsetjenester og avdelingsdirektør i avdeling for sykehustjenester samme sted. Tidligere har Daae blant annet også arbeidet som administrerende overlege ved Studenthelsetjenesten ved Universitetet i Oslo.

Hun har medisinsk embetseksamen i Oslo i 1990, og har i tillegg mastergrad i helseadministrasjon fra samme sted. Daae har også gjennomført Sjefskurset ved Forsvarets høgskole.

(dsb.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS