Ny alkotester

En ny alkotester utfører to tester i én, har et bredere temperatur- og måleområde, lave vedlikeholdskostnader og overfører data i sanntid.

Publisert

Alkotesteren har både hurtigtest og tradisjonell test i en og samme enhet. Du kan bytte mellom trakt og munnstykke. Testeren krever lite vedlikehold og er enkel å rengjøre.

Den lar deg sende digitale data til skytjenester og tilkoblede enheter som din smarttelefon. Ved å bruke leverandørens egne programvareløsninger forenkles flere prosedyrer, som for eksempel kartlegging og digitalisering av personopplysninger og testresultater, hevder produsenten Dräger. Alkotesteren gir en nøyaktig og pålitelig måling fra 0,00 til 6,00 promille. Den kan benyttes av både politi, industri og sykehus.

Færre kalibreringer

Alkotestere må vanligvis kalibreres flere ganger i året, noe som koster både tid og penger. Denne trenger ifølge leverandøren kun én kalibrering årlig. Varmesystemet og materialene sørger for at testeren gir pålitelige resultater selv ved temperaturer fra -10 ° C til 55 ° C.

Den har to ulike testmoduser i en og samme enhet. Hvis hurtigtesten med trakten er positiv, bytter du til munnstykke for en nøyaktig måling.

Den som tester står i en trygg 90° vinkel til personen som skal testes. Dette reduser risikoen for smitteoverføring. En glatt overflate gjør den også enkel å rengjøre, ifølge leverandøren.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med leverandøren.

Powered by Labrador CMS