OSN-Byggegjerder

Nytt byggegjerde

Bruk av byggegjerder gir den enkleste og mest effektive sikringen av bygge- og anleggsplasser. Et nytt gjerde skal forsterke denne sikringen ytterligere.

Publisert

(Foto: OSN Anleggsikring)

En ny type byggegjerde har elementer som hjørneplater, ekstra stag, tykkere gods og sveiseskjøter med avrundet ende. Dette gir et stivt og forsterket gjerde som tåler tøff behandling ute på byggeplassen, ifølge leverandøren OSN Anleggsikring.

Tilpasset det norske markedet

Det nye gjerdet har standardhøyde to meter og bredde 3,5 meter. Den engelske produsenten har spesialtilpasset gjerdet for det norske markedet og behovet ute hos norske entreprenører, sier leverandøren. Dette skyldes at økt bruk av bannere på byggegjerder, mer ustabilt vær med sterk vind og mye opp- og nedmontering gjør at behovet for mer solide gjerder blir større. Gjerdet veier bare 17,6 kg, en vekt som gjør at det ikke blir for tungt å håndtere. I produksjonsprosessen testes hver enkelt ramme med et trykk på 500 kg for å sikre den høye kvaliteten.

For ytterligere opplysninger, ta kontakt med leverandøren.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS