(Illustrasjonsfoto: Panasonic)
(Illustrasjonsfoto: Panasonic)

Gir energisparing og frisk luft på kontoret

En ny og takmontert luftkondisjonering er utviklet for å spare energi og gi sunnere luft i virksomheter, hotell- og handelsnæringen.

Publisert

De nye takmonterte kassettmodellene er mer energieffektive enn tidligere modeller, hevder leverandøren.

Intelligent sensorteknologi

Kassettenheten (90 x 90 cm) kan utstyres med en sensorteknologi som gjør at den kan spare energi og skape et sunnere innemiljø, ifølge leverandøren Panasonic. Dette gjør den ved å registrere om folk er til stede eller ikke, og ved å måle den gjennomsnittlige gulvtemperaturen. Ut fra denne informasjonen tilpasses temperatur og luftsirkulasjon etter hvorvidt folk er til stede, noe som kan redusere energiforbruket. I tillegg har kassettenheten en sensor som overvåker luftfuktigheten og regulerer den slik at lufta i rommet ikke blir for tørr eller fuktig.

Sikrer ren og frisk luft

Et rensesystem sikrer at lufta som kommer ut er ren og frisk, heter det videre fra produsenten. Systemet skal fjerne forurensning, sigarettrøyk, bakterier, sopp, pollen og andre partikler fra luftinntaket før det kommer inn i rommet. På den måten får brukerne et sunt innemiljø.

Lavt lydnivå

Videre er lydnivåene i drift på kassettenheten lav, ned til 28 dB(A). Dette betyr at det ikke skapes noen forstyrrelser, hvilket er viktig i kontormiljøer.

Kassettenheten kan betjenes med flere typer fjernkontroller fra produsenten.

For mer informasjon, kontakt leverandøren.

Powered by Labrador CMS