Arbeidsmiljøguiden. (Illustrasjon: Arbeidstilsynet)
Arbeidsmiljøguiden. (Illustrasjon: Arbeidstilsynet)

Arbeidsmiljøguiden er tilbake

Arbeidsmiljøguiden er en innføring i systematisk arbeidsmiljøarbeid der målgruppene er ledere, verneombud og ansatte i små og mellomstore virksomheter.

Publisert

Arbeidsmiljøguiden ble laget i forbindelse med innføring av nye arbeidsmiljøforskrifter i 2013, heter det i en pressemelding fra Arbeidstilsynet. Siden den gang har Arbeidstilsynet fått nye nettsider, og Arbeidsmiljøguiden ble trukket tilbake for revisjon.

Hvordan arbeide sikkert

Nå er Arbeidsmiljøguiden tilbake, tilgjengelig på ulike skjermformater og oppdatert med ny profil. Et viktig læringsmål er å gi innblikk i krav på arbeidsplassen og hvordan arbeidet kan gjøres sikkert. Guiden inneholder videointervjuer med ansatte i Arbeidstilsynet, animasjoner, tekster og refleksjonsoppgaver.

Mange bruker guiden

– Det var flere som etterlyste guiden da vi gikk over til nye nettsider, og vi fikk tilbakemelding om at mange virksomheter har brukt guiden i forbindelse med sitt arbeidsmiljøarbeid. Det er jo veldig positivt og vi er glade for å kunne tilby guiden i ny versjon, sier Trygve Bragstad, kommunikasjonsdirektør i Arbeidstilsynet.

(arbeidstilsynet.no)

Du kan prøve ut Arbeidsmiljøguiden her.

Powered by Labrador CMS