Håndrensestasjon for bygg og anlegg.

Smittevern for bygg og anlegg

En ny desinfeksjonsstasjon skal sikre et godt smittevern på bygge- og anleggsplasser.

Publisert

Smittevernstasjonen er i storformat på opptil 30 liter, og gir automatisk dosering på 3 ml, som er i henhold til rådene fra FHI. Den store beholderen gir miljøvennlig bruk, minimalt ettersyn og enkel håndtering, ifølge leverandøren Garda Anleggsikring AS.

Håndrensestasjonen kalt HandSan skal være robust og berøringsfri og ha høy kapasitet. Stasjonen sikrer alltid riktig dosering på 3 ml, som er den mengden FHI anbefaler. Med inntil 9900 doseringer WHO -godkjent håndsprit tilgjengelig, er den størst på markedet i dag når det kommer til antall doseringer før beholder må skiftes, hevder produsenten. De store og resirkulerbare fatene gir et miljøvennlig system, der man unngår plastavfall samt at det benyttes kortreist, norskprodusert sprit.

Enkel logistikk

De store fatene på 20 eller 30 liter gjør logistikken med å skifte beholder enkel, og smittevernet blir alltid ivaretatt. Det kan inngås distribusjonsavtale som gir enklest mulig håndtering og bytte/retur av spritbeholder. Fatene er lukkede slik at man ikke har adgang til spriten, og brukere av stasjonen blir derfor ikke utsatt for unødvendig innånding. I tillegg sikrer man seg også mot at feil type væske blir fylt på stasjonen. Håndsprit er et løsningsmiddel og skal håndteres deretter. Håndrensestasjonen er nå tilgjengelig i en innendørs versjon med eller uten bakplate. Senere vil det også komme en versjon tilpasset for utendørs bruk, ifølge leverandøren Garda Anleggsikring AS, som har utviklet håndrensestasjonen sammen med ACAS i Sandefjord.

Ta kontakt med leverandøren for nærmere opplysninger.

Powered by Labrador CMS