(Illustrasjonsfoto: Renholdssoner)
(Illustrasjonsfoto: Renholdssoner)

Styrker samarbeidet med Astma- og allergiforbundet

Norges Astma og Allergiforbund (NAAF) videreutvikler og styrker samarbeidet med N3zones Group.

Publisert

Fra 1. januar 2020 vil NAAF utvikle, samt styrke samarbeidet med N3zones Group og deres system Renholdssoner. Nytt merke lanseres på systemet Renholdssoner: «Utviklet i samarbeid med Naaf», heter det i en pressemelding fra N3zones Group.

Mangeårig samarbeid

NAAF har vært, er og vil være en sentral partner i utviklingen av systemet Renholdssoner. Dette har medført at fra januar i år har N3zonesGroup og NAAF blitt enige om at NAAF vil sette sitt kvalitetsstempel «Utviklet i samarbeid med NAAF» på Renholdssoner-systemet.

Effekten av å stoppe, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet fra å komme inn i byggene er like relevant i dag som i 2008, og blir bare mer sentralt og viktigere etter hvert som renholdet blir mer digitalisert og robotisert. Effekten av bruk av Renholdssoner-systemet er meget godt dokumentert gjennom de siste 15 årene.

Bedre inneklima

Helt siden 2008, da Renholdssoner-systemet ble anbefalt av NAAF for første gang, har tusenvis av barnehager, skoler og helsebygg i hele Norge fått et bedre inneklima ved bruk av systemet.

N3zones Group er svært fornøyd med at samarbeidet med NAAF er så tett, og at vi i felleskap bygger kompetanse på inneklima og smarte løsninger. NAAF stiller sine fagfolk til rådighet, slik at Renholdssoner-systemet tilpasser seg og er i kontinuerlig utvikling for kundenes og brukerne av byggets beste. Les mer om den nye ordningen på renholdssoner.no / naaf.

(Pressemelding fra N3zones Group)

Powered by Labrador CMS