For sjette året på rad gjennomfører NCC HMS-uka i hele konsernet.
For sjette året på rad gjennomfører NCC HMS-uka i hele konsernet.

Styrker sikkerhetskulturen med HMS-uke

NCC er inne i sin årlige HMS-uke. Det er en uke hvor de ansatte inspirerer hverandre og sammen videreutvikler og styrker sikkerhetskulturen i selskapet.

Publisert
Per Jonsson er landansvarlig for NCC i Norge.
Per Jonsson er landansvarlig for NCC i Norge.

HMS-uka arrangeres i hele NCC-konsernet, og over 14 000 ansatte deltar på en rekke forskjellige HMS-arrangementer i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Det er sjette året på rad at NCC gjennomfører HMS-uka i hele konsernet. I Norge er det 11. gangen NCC gjennomfører HMS-uka, og uka er bli et viktig tiltak for å styrke sikkerhetskulturen i virksomheten og dermed gjøre NCC til et enda tryggere og bedre arbeidssted, heter det i en pressemelding fra selskapet.

HMS-uke på en trygg måte 

HMS-uka skal gjennomføres på en trygg måte og i henhold til de smittevernreglene som gjelder i kommunene og tilpasses derfor lokale forhold. Aktiviteter flyttes i hovedsak utendørs eller gjennomføres ved hjelp av digitale verktøy.

I år arrangeres fire digitale seminarer med temaene; Vibrasjoner og risiko for helseplager, Mobbing og trakassering, Arbeidsmiljø og hjemmekontor, samt Støv og støy. I tillegg en lang rekke lokale arrangementer som fokuserer på områder som er viktige i de forskjellige prosjektene.

– Vi mener å ha funnet en god balanse på aktuelle temaer som angår både oss alle i selskapet. I tillegg har vi alle de lokale arrangementene rundt omkring, som til sammen skaper en inspirerende og motiverende HMS-uke, sier Per Jonsson.

(NCC)

Powered by Labrador CMS