Marine Harvest
Marine Harvest

Hjertestartere til alle produksjonsanlegg

Marine Harvest Norway skal installere hjertestartere på sine produksjonsanlegg i Norge og gi ansatte opplæring i livreddende førstehjelp.

Publisert

Fagsjef og instruktør Tommy Nybakk i Røde Kors Førstehjelp demonstrerer bruken av hjertestarteren. (Foto: Røde Kors Førstehjelp)

Røde Kors Førstehjelp (RKF) har levert 23 hjertestartere med tilbehør til Marine Harvest Norways (MHN) produksjonsanlegg.

Førstehjelpsputer til alle

I tillegg har HMS-nettverket i MHN bestemt at alle fast ansatte får utdelt hver sin personlige Røde Kors Førstehjelpspute, totalt er 1510 puter delt ut. Deler av omsetningen går tilbake til lokalt humanitært arbeid i regi av Røde Kors.

Trygge valg

I HMS-opplæringen (Brain Safe) til MHN var MyLife ett av hovedbudskapene. MyLife har som hensikt å motivere de ansatte til å foreta trygge valg. Dette er drivkraften bak valgene som tas både på jobb og fritiden. Hensikten er at hver enkelt ansatt har et personlig engasjement rundt sikkerhet, slik at de forstår hvor viktig det er å tenke sikkert, foreta trygge valg og ha gode holdninger.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS