BioOffice

Trøtt av jobben, eller trøtt på jobben?

Trøtthet på jobben kan føre til at arbeidet føles som et ork. Forskning viser at innemiljøet er en av de viktigste faktorene til å motvirke trøtthet.

Publisert

(Foto: BioOffice)

Kolleger kan oppfattes som masete, og sjefen kan virke for krevende. Følelsen av at du har gått lei eller ønsker å bytte jobb, kan fort dukke opp. Men hva er egentlig årsaken til at du føler at du er lei av jobben, og at jobben er forbundet med et slit? Det kan godt hende vi ikke er trøtte og leie på grunn av arbeidet, men at vi er trøtte på grunn av inneklimaet. Som en følge av dette opplever du å være lei av jobben, og bare vil komme deg hjem eller vekk så fort som mulig på ettermiddagen.

Ta naturen inn

Mennesket er ikke skapt for å sitte på et kontor fullt av pc-er. Mange arbeider på et kontor hele dagen uten tilgang til det biologiske som naturen kan by på. Så hvis vi ikke kan ta med kontoret ut, hvorfor ikke heller ta naturen inn?

BioOffice hevder å ha spisskompetanse på dette etter flere tiår med forskning. Bedriftens produkt er et biokontor der du får simulert dagslys og organisk materiale inn på arbeidsplassen. Dette skal stimulere menneskets naturlige behov for biologiske ressurser, noe som igjen fører til at medarbeideren blir friskere, mindre trøtt og mer motivert.

Vitenskapelig testet

Løsningene er dokumentert og vitenskapelig utprøvd i over 20 år, ifølge BioOffice. Forskningen er utført av Universitet for Miljø og Biovitenskap på Ås, og har blitt gjennomført på hundrevis av brukere på kontorer, sykehus og skoler i Norge. Grunnforskningen er utført av NASA, og resultatet er ett av verdens best dokumenterte innemiljøstudier. Alt liv på jorden henter sin energi fra sola. Det er kanskje ikke så rart at vi føler oss trøtte og leie når vi ikke får den energien fra sola som vi trenger?

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS