Aktivitetskonkurranse-CB849
Aktivitetskonkurranse-CB849

Gå til Roma før nyttår

Den 1. oktober starter en ny landsomfattende aktivitetskonkurranse for arbeidsplasser over hele landet.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Konkurransen foregår online, og hver ansatt får en personlig profil. Inne på profilen danner man lag med kollegene og konkurrerer internt og mot arbeidsplasser fra hele landet.

Målet er å holde et aktivitetsnivå på 10 000 skritt eller ti aktive minutter om dagen. All aktivitet registreres på en personlig nettside på dytt.no. Her kan du følge din egen, lagets og andre deltakeres framgang i ulike topplister, et virtuelt kart og statistikk.

Til Roma

Målet er å gå til Roma innen nyttår. Da kan du også vinne tur til Roma. Etter hvert som du registrerer aktivitet, forflyttes du i et virtuelt kart fra Marathon i Hellas til Roma. Målet er å nå Roma innen nyttårsaften.

Flere muligheter

Du kan velge mellom å gå 10 000 skritt eller gjennomføre ti aktive minutter om dagen. Nye etapper i konkurransen starter hver måned. I oktober går du strekningen Marathon-Bucuresti, i november Bucuresti-Wien, desember Wien-Roma, så alle får en ny sjanse til å klare målet hver måned. Aktivitetsmåler velger du selv.

Hvorfor aktivitetskonkurranse?

33 prosent av dagen din er du på jobben, derfor er arbeidsplassen en super arena for å komme i gang med en mer aktiv hverdag. Trening er også mye morsommere hvis du kan gjøre det sammen med andre, den sosiale støtten og motivasjonen fra kollegene og de du er på lag med, øker sjansene for å lykkes.

Mer informasjon og påmelding finner du på: www.dytt.no/kampanje.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS