Midtstilt-mus-2

Midtstilt datamus

Med midtstilt datamus forebygger du musearm fordi du jobber med armene samlet, og dermed reduserer du belastningen på rygg, skuldre og nakke.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Sem & Stenersen)

Dette skyldes at brukeren utfører alle bevegelser i en sentrert posisjon. Du jobber med datamusen kalt ProTouch som med smarttelefon, touchpad eller nettbrett. Istedenfor bevegelige deler som på andre midtstilte mus, brukes det her en touchpad. Dermed unngår du problemer med rygg, skuldre og nakke, ifølge Sem & Stenersen, importøren av datamusen.

Datamusen bygger på multitouchteknologi i kombinasjon med såkalte taktile taster. Med multitouchenheten styrer du funksjoner som å flytte markøren, scrolle, zoome etc. Du kan dessuten variere mellom høyre og venstre hånd – og mellom ulike fingre på begge hender.

Datamusen installeres via en usb-port og krever ingen installasjon av drivere. Den er kompatibel med alle operativsystemer. Med en versjon for utvidet funksjonalitet får du et produkt som er kompatibelt med de nye app-systemene og funksjonene i Windows 8.

For både høyre- og venstrehendte

Datamusen er like brukervennlig for høyre- og venstrehendte, da du kan endre venstre/høyre-klikk. Musen kan også brukes ved arbeid på flere skjermer.

Et minimum av mekaniske deler gjør slitasje og smussansamling uproblematisk. Bevegelige deler gjør produktet enkelt å rengjøre, og desinfisere.

Datamusen er designet og utviklet i Sverige. Den har støtter i kunstskinn, som lar håndleddene hvile. Datamusen kommer snart med tastatur og underarmstøtte.

For ytterligere informasjon, kontakt importøren.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS