CORE-Trigger_samlet_01

Folkehelsestolen

En ny stol skal ifølge leverandøren ivareta kroppens behov for naturlig bevegelse, også når du sitter.

Publisert

(Foto: Pur Plast)

Stolutviklernes mål har vært å skape en stol med en funksjonalitet som ivaretar kroppens behov for naturlig bevegelse, også når vi sitter. Visuelt design, materialvalg og hensiktsmessig, målrettet funksjonalitet har stått sentralt i utviklingen av en ergonomisk stol/sitteløsning til en overkommelig pris, heter det i leverandørens omtale av stolen.

Mangeårig utviklingsarbeid

Det ligger flere års utviklingsarbeid bak ulike varianter av sadelstol og aktiveringsbrett, opplyser leverandøren, som tilføyer at det ligger mye erfaring og grundige studier bak produktene, som markedsføres under merkenavnet Core Trigger.

Stolene produseres av Pur Plast som har laget ulike produkter i polyuretan siden 1986. Innovasjon Norge har også vært bidragsyter i utviklingsprosessen.

Stolen er utviklet gjennom et årelangt samarbeid mellom Pur Plast AS og Balans. Balans og opphavsmannen bak Balans-stolene har siden 1976 jobbet med for å forebygge negative konsekvenser av gjentakende stillesittende arbeid.

For flere opplysninger, kontakt leverandøren.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS