KM-BackApp-September-09_004.jpg
KM-BackApp-September-09_004.jpg

Back App - nå med hjul

Back App-stolen med hjul lanseres på Stockholm Furniture Fair denne uken. Prosjektet har blitt støttet av Innovasjon Norge, skriver ledernett.no.

Publisert

Den nye utgaven har fått hjul slik at du er mer mobil mens du sitter på stolen.

Back App-stolen har vært en formidabel suksess med sterk salgsøkning midt i finanskrisa.

-Så mange som 77 prosent av de som sitter på Back App sier de har fått en merkbar positiv helseeffekt. Ni av ti svarer at de er fornøyd eller svært fornøyd med anskaffelsen. Hele 96 prosent svarer at de vil anbefale stolen til andre, sier en fornøyd gründer Freddy Johnsen.

Utvider

Til nå har selskapet solgt mer enn 13 000 Back App-stoler i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Salgsområdet er nå utvidet til UK, Benelux, Tyskland og Sveits.

- Vi ser lyst på utviklingen framover. Back App med hjul vil åpne et større marked for oss. Mange har etterspurt Back App med hjul - så vi tror salget vil øke kraftig, sier Johnsen.

Så mange som 364 fysioterapeuter og kiropraktorer har testet Back App og er samstemte om effekten:

- 98 % sier at pasienter med ryggproblemer vil ha nytte av å trene på Back App og så mange som 67% sier det samme om nakkepasienter. Når du sitter på Back App garanterer vi sterkere rygg. Hvis du ikke er enig etter 30 dagers bruk, kan du returnere stolen og få igjen pengene, sier gründeren.

Back App har fått Merket For God Design fra Norsk Designråd.

(ledernett.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrevsom blir sendt ut en gang i uken.

Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS