A+A 2019 er i gang i Düsseldorf. (Foto: Jan Tveita)

Rekordstor verneutstyrsmesse

A+A 2019 er den største fremvisningen av verneutstyr siden den tyske fagmessen startet i 1954. For første gang fyller messen opp ti utstillingshaller inne på messeområdet i Düsseldorf.

Publisert

Med 2100 utstillere fra 64 land og et omfattende konferanseprogram tar A+A 2019 for første gang siden starten i 1954 i bruk ti haller for å huse alle utstillerne. Dette tyder på at interessen for verneutstyr internasjonalt fortsatt er stor.

Åtte norske utstillere

Åtte norske utstillere viser fram sine produkter på A+A 2019, mens våre naboland Sverige og Danmark er tyngre representert, henholdsvis med 31 og 30 utstillere. De åtte norske er Bråtens Fabrikker, Eskimo, Loxy, Daletec, Bwell Walking, Norgesplaster, Back App, Devold of Norway og Granberg.

Kjente navn

Flere av de svenske utstillerne skulle være godt kjent blant nordmenn også. Her finner vi leverandører som Arbesko, Ejendals, Fristads, Hultafors Group, Skydda, og Tranemo. Blant danskene noterer vi oss navn som Mascot, Plum, Sika Footwear og SoundEar.

Brannslokking utendørs. (Foto: Jan Tveita)

De største

Vertslandet Tyskland stiller med det største antallet utstillere, 600 i tallet. Kina følger som nummer to med 420 utstillere. Italia har 117, Frankrike 90 og Storbritannia 82 utstillere.

Digitalisering konferansetema

I konferansedelen er digitalisering i verneutstyrsbransjen hovedtema. Hvor står verneutstyrsbransjen i dag, og hvor går veien videre for digitaliseringen av bransjen, er noen av spørsmålene som blir stilt.

Powered by Labrador CMS