AF Gruppen har strenge krav til bruk av hjelm, hansker, briller, sko og vernebekledning.

Skal levere alt av verneutstyr til AF Gruppen

Skydda Norge blir totalleverandør av personlig verneutstyr til AF Gruppen i Norge og Sverige.

Vegard Aune.

Verneutstyrsleverandøren var gjennom en omfattende anbudsprosess før avtalen ble signert, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Jeg er veldig glad for at valget falt på oss. Samtidig mener jeg at AF Gruppen har gjort klokt i å samarbeide med Skydda. Vi vil at AF skal utfordre oss. Sammen kan vi jobbe tett med produsentene og utvikle produkter tilpasset ulike behov til de ansatte, sier Vegard Aune, daglig leder i Skydda Norge.

Norge og Sverige

Christian Heede, assisterende HMS-sjef i AF, poengterer at denne tilnærmingen er noe de setter stor pris på.

– Vi kjente allerede i vårt første møte med Skydda på en aktør som hadde satt seg inn i våre utfordringer. Selskapet virker å være en seriøs aktør som kjenner til bygg- og anleggsmarkedet, med de produkter og tjenester det der er behov for, sier han.

– Vi føler at leverandøren ser fordelen av å utvikle seg og sitt sortiment sammen med oss, og være beredt på å skaffe det spesialutstyret vi trenger ved krevende oppgaver og jobber, når behovet oppstår. For AF er det viktig å ha en samarbeidspartner vi kan stole på – og få bistand av, og det var viktig for oss å finne en samarbeidspartner som var villig til å gjøre det lille ekstra for oss, understreker Heede.

I tillegg til å levere personlig verneutstyr til de ansatte i AF, vil Skydda Norge være HMS-rådgiver og leverandør av ulike kurs og tjenester. Den nye avtalen gjelder for AF i Norge og Sverige.

Nullvisjon for ulykker og skader

Christian Heede forklarer at AF er et stort konsern som opererer i mange ulike virksomhetsområder innen bygg, anlegg, energi, miljø og offshore, med ulike utfordringer, men med noen felles mål.

– AF har blant annet mål om null personskader av alvorlig grad eller skader med fravær, og null arbeidsrelatert fravær knyttet til helseeksponeringer.

AF har også fokus på mindre alvorlige personskader, som blant annet vil si at det ikke skal forekomme kuttskader, øyeskader, overtråkk og liknende i vår virksomhet, sier Heede.

–Vi har på grunn av våre felles mål strenge krav til bruk av hjelm, hansker, briller, sko, vernebekledning og liknende. I den sammenheng er vi avhengig av godt personlig verneutstyr, gode muligheter for opplæring og informasjon, legger han til.

(Pressemelding fra Skydda Norge)

Powered by Labrador CMS