De to gir hverandre et håndtrykk og smiler mot kamera.
SAMARBEID: Konsernsjef Peter Sandrup i Betonmast (til venstre) og prosjektansvarlig Ole Skredderberget hos Skydda Norge gratulerer hverandre med avtalen.

Betonmast velger Skydda som HMS-partner

HMS-selskapet Skydda skal levere rådgiving og personlig verneutstyr til byggentreprenøren Betonmast de neste årene.

Betonmast er en av Norges største byggentreprenører med om lag 700 ansatte og en omsetning i konsernet på 7,2 milliarder kroner i 2021.

Nå har selskapet inngått en avtale med Skydda Norge, et selskap som HMS-løsninger til bygg-, anlegg- og industribransjen i hele Norden.

Riktig bruk av verneutstyr

– Skydda er gode på personlig verneutstyr og har best kompetanse på det de kan tilby, sier HMS-leder Christoffer Jonsbråten i Betonmast.

Han har førstehåndserfaring med hvordan riktig bruk av verneutstyr gjør en praktisk helseforskjell på arbeidsplassen.

– Vi har hatt mye kuttskader i vår bransje, men etter totalpåbud med vernehansker, har dette gått noe ned, forteller Jonsbråten i pressemeldingen.

Spesialist

Skydda har fra før en avtale med AF Gruppen, som eier Betonmast. Fra nyttår ønsket selskapet sin egen leverandøravtale for personlig verneutstyr.

Prosjektansvarlig Ole Skredderberget i Skydda Norge er fornøyd med den nye avtalen.

– Vår styrke er at vi kun jobber med verneutstyr og HMS, og har spesialisert oss innenfor dette feltet. Betonmast har sine visjoner og mål innenfor HMS – og det har vi også i Skydda. Det er derfor et fruktbart samarbeid, og vi passer god sammen, sier Ole Skredderberget i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS