A+A-2011
A+A-2011

Verdens største arbeidsmiljømesse i oktober

Arbeids-, helse- og sikkerhetsmessen A+A 2011 arrangeres i Düsseldorf 18. til 21. oktober. Nytt av året er egen utstillerseksjon for katastrofehåndtering, og Polen er hovedsamarbeidsland.

Publisert

.: A+A går av stabelen i Düsseldorf i oktober. (Foto: Rene Tillmann/Messe Düsseldorf)

– A+A arrangeres annethvert år, og det er i år 29. gang messen går av stabelen, opplyser adm. direktør Joachim Schäfer i Messe Düsseldorf. A+A står for Arbeitsschutz und Arbeitssicherhet, og det er dette navnet messen har gått under siden 1954, den gang med 74 utstillere og 2000 besøkende.

Størst i verden

– Nå har A+A helt andre dimensjoner. Ingen annen messe tilbyr et program som kan sammenliknes med A+A i arbeidshelse og sikkerhet, ifølge Schäfer. På A+A 2009 deltok 1548 utstillere fra 62 nasjoner, og ca. 56 000 personer besøkte messen. I tillegg samlet konferansedelen Basi ca. 5000 deltakere. En fjerdedel av de besøkende kom fra utlandet. 86 prosent av de besøkende hadde for øvrig beslutningsmyndighet i sin organisasjon. Både antall utstillere og besøkende ventes å stige under årets messe.

For mer informasjon om A+A i Düsseldorf, besøk nettstedet www.AplusA.de.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS