Joy Buikeman Fjærtoft er vinner av Arbeidsmiljøprisen 2018. (Foto: Arbeidsmiljøsenteret)
Joy Buikeman Fjærtoft er vinner av Arbeidsmiljøprisen 2018. (Foto: Arbeidsmiljøsenteret)

Arbeidsmiljøprisen 2018 til Joy Buikeman Fjærtoft

Arbeidsmiljøprisen 2018 er tildelt Joy Buikeman Fjærtoft.

Publisert

Statsråd Anniken Hauglie stod for overrekkelsen av diplom og statuett, heter det i en pressemelding fra Arbeidsmiljøsenteret, som deler ut prisen. Den er en anerkjennelse for systematisk og målrettet innsats for å utvikle og forbedre arbeidsmiljøet, særlig på arbeidsplassen.

Kulturkonsulentprogrammet

Joy Buikeman Fjærtoft arbeider ved Oslo Universitetssykehus (OUS). Her har Fjærtoft gjennom fem år jobbet systematisk og målrettet med å fremme forståelsen av hvor viktig det er å arbeide med kulturen i et arbeidsmiljø.Vinneren er grunnlegger og pådriver for «kulturkonsulentprogrammet» ved OUS. Gjennom å dele sin kunnskap og erfaring med kulturkonsulentene i OUS har hun bidratt til at både ledere og ansatte får satt arbeidsmiljø og kultur på dagsorden.

Vinneren mottar Den norske Arbeidsmiljøprisen for et kontinuerlig, systematisk og entusiastisk fokus på å bedre arbeidsmiljøet ved Norges største sykehus.

I sin takketale understreket blant annet Fjærtoft at et topp arbeidsmiljø må til for å levere topp resultater. Hun understreket videre at et godt arbeidsmiljø er viktig for kvalitet og pasientsikkerhet.

(Pressemelding fra Arbeidsmiljøsenteret)

Powered by Labrador CMS