Christopher-Lyngaas-HLF

Er bedriften din hørselsvennlig?

Hørselshemmedes Landsforbund (HLF) arbeider for å forebygge hørselsskader i samfunnet. Nå ønsker forbundet å tilby sine tjenester til næringslivet.

Publisert

Christopher Lyngaas, HLF ( Foto: HLF).

– Men for å kunne tilby virksomhetene de rette tjenestene, ønsker vi å undersøke behovet for slike tjenester, opplyser rådgiver Christopher Lyngaas i HLF til HMS-magasinet.

Pass på hørselen din

– Vi ser for oss å kunne tilby blant annet foredrag, undervisningsopplegg og rådgivningsvirksomhet om temaet hørsel, og hvordan du skal passe på hørselen din.

– Vi kan også bistå med rådgivning når det gjelder tilrettelegging av arbeidsplassen, kommunikasjonstrening og generelt å kunne bidra til at bedrifter blir mer hørselsvennlige både for arbeidstakere og kunder, sier Lyngaas.

Gi oss en tilbakemelding

Under kan du svare på spørsmål som dreier seg om din bedrift er hørselsvennlig, eventuelt hva HLF kan bistå med for å gjøre virksomheten mer hørselsvennlig.

– Hjelp oss ved å svare på denne spørreundersøkelsen, oppfordrer Lyngaas. Vi er spesielt interessert i å få svar fra HMS-ansvarlige i bedriften, legger han til.

Klikk her for å gå til spørreundersøkelsen.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS