Arbeidsgenser i tovet ull

En ny arbeidsgenser er fremstilt av 100 prosent tovet ull, med bruk av naturlige materialer, bærekraftig lokal produksjon og funksjonell design.

Publisert

Det er de to svenske klesleverandørene L.Brador og Ivanhoe som har samarbeidet om arbeidsgenseren kalt L.Brador by Ivanhoe. Den sies å være et bærekraftig og lokalprodusert ullplagg som holder jevn kroppstemperatur uansett vær og uansett om du blir våt eller svetter mens du jobber.

Genseren er laget av tykk, tovet ull og har hel glidelås. Ull egner seg til hardt fysisk arbeid siden materialet er naturlig resistent mot bakterievekst og ikke trekker til seg vond lukt. Du trenger ikke å vaske plagget like hyppig som syntetiske materialer – ofte er det nok å lufte det. I tillegg er ull det eneste materialet som varmer like mye når det er tørt som når det er vått.

Arbeidsgenseren er tilgjengelig i grått, og modellen passer både kvinner og menn. Genseren kan brukes under en skalljakke når du arbeider ute om vinteren, eller som ytterplagg uten skall-lag om våren og høsten.

Ta kontakt med leverandøren for mer informasjon om arbeidsgenseren.

Powered by Labrador CMS