Pris-Masteroppgaver-NTNU

NTNU-studenter hedret for sikkerhetsforskning

Tre NTNU-studenter har mottatt pris for beste masteroppgaver i sikkerhetsforskning. De tre studentene har skrevet om oljeulykker, HMS-kultur i oljebransjen og sikkerhetsutfordringer ved bruk av utenlandsk arbeidskraft i Norge. Nå har de mottatt Tryg-prisen for beste masteroppgaver i sikkerhetsforskning ved NTNU.

Publisert

På bildet ser vi (fra venstre): Jan Erik Vinnem (veileder for Arnhus), Marie Nilsen, Tone Hjulstad (direktør i Tryg Industri), Kinga Wasilkiewicz, Eirik Albrechtsen (veileder for Wasilkiewicz), Stian Antonsen (veileder for Nilsen). Magnus Arnhus var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: NTNU)

De tre studentene er Magnus Arnhus fra Tønsberg, Marie Nilsen fra Stjørdal og Kinga Wasilkiewicz fra Oslo. Arnhus har studert ved Institutt for marin teknikk, mens Nilsen og Wasilkiewicz har studert ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.

– Dette er tre verdige prisvinnere som har jobbet med høyaktuelle tema. Det er svært høy kvalitet i forskningen som er utført, sier førsteamanuensis Eirik Albrechtsen ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU, som har vært veileder for Kinga Wasilkiewicz.

God innsikt i risiko og forebygging

– Forskning og utdanning innenfor sikkerhet gir oss god innsikt i risiko for samfunnet generelt og næringslivet spesielt, og ikke minst kunnskap om hvordan skader kan forebygges gjennom arbeid med HMS i alle ledd. Med denne prisen ønsker Tryg å premiere dyktige studenter og motivere til økt satsning i utdannelse i sikkerhets- og risikofagene, sier direktør Tone Hjulstad i Tryg Industri, som delte ut prisen.

Årets utdeling er den 24. i rekken, og er en del av et 30 år langt samarbeid mellom forsikringsselskapet Tryg og NTNU.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS