Langrennsjentene-og-Skydda

Forlenger avtalen med skilandslaget

Verneutstyrsleverandøren Skydda inngår en ny treårsavtale med langrennslandslaget.

Publisert

Skydda har inngått avtale med langrennsjentene Ingvild Flugstad Østberg, Marit Bjørgen, Heidi Weng og Martine Ek Hagen og resten av NSF Langrenn fram til 2017. (Foto: Skydda Norge/Mediamenn)

– Langrennslandslaget har de siste årene markert seg som et sted der sikkert arbeidsmiljø og trygghet danner grunnlaget for suksess. Derfor er det helt naturlig for oss å videreføre samarbeidet med NSF Langrenn, sier Vegard Aune, landssjef for Skydda Norge i en pressemelding.

Skydda forlenget nylig samarbeidsavtalen med Norges Skiforbund, og skal blant annet levere personlig verneutstyr og arbeidsklær til støtteapparatet og smøreteamet. Avtalen gjelder ut sesongen 2016/17.

Viktig samarbeidspartner

– Skydda har vært en viktig samarbeidspartner for oss i mange år. Profesjonaliteten de viser gjennom sine gode produkter og sikkerhet på arbeidsplassen gjør at både arbeidsmiljøet blir bedret og prestasjonene våre stiger. Vi er meget glade for at de vil være med videre, sier langrennssjef Åge Skinstad i Norges Skiforbund.

Skydda har jobbet med salg av personlig verneutstyr i Norge over 85 år, og er en av Nordens ledende aktører i sin bransje. Selskapet har i dag totalt 175 ansatte og omsetter for omlag én milliard kroner.

– Norges Skiforbund har som mål å befeste sin posisjon som verdens beste langrennsnasjon. Skyddas mål er å være best i Norden på HMS-løsninger, og verneutstyr. Med bakgrunn i felles verdier og ambisjoner skal vi fortsette å utvikle oss sammen gjennom strategisk samarbeid, sier Skydda-sjef Aune.

Å ta vare på hverandre

Vegard Aune, Skydda. (Foto: Skydda Norge/Mediamenn)

– På tross av at langrenn stort sett dreier seg om individuell konkurranse, er "Å ta vare på hverandre" nærmest blitt synonymt med det norske landslagsmiljøet. Det sier mye om hvilke verdier og kultur som nå finnes i både løypa og smørebussen. Vi gleder oss til å være med å utvikle dette videre, sier Vegard Aune.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS