Morten-Leuch--Elieson-Miljø

Miljøledelse 2014

NHO, Standard Norge, Oslo kommune, Stiftelsen Miljøfyrtårn og Simpli inviterer til nasjonal miljøkonferanse i Oslo 25. november 2014. Årets tema er Bærekraftige innkjøp.

Publisert

Morten Leuch Elieson er daglig leder i Stiftelsen Miljøfyrtårn. (Foto: Jan Tveita)

Det er snart 200 påmeldte til Miljøledelse 2014, som arrangeres i i Næringslivets hus i Oslo 25. november.

Grønne innkjøp

Tine Sundtoft. (Foto: Jan Tveita)

Skal en virksomhet opprettholde sin konkurransekraft, må den ha kontroll på sin miljøbelastning. Miljøledelse er viktig for å utvikle et mer bærekraftig nærings- og organisasjonsliv. Vi vil vise at grønne innkjøp er en vesentlig driver i retning av konkurransedyktige virksomheter tilpasset lavutslippssamfunnet. For miljø- og klimatilpassede virksomheter kan grønne innkjøp gi betydelige konkurransefortrinn.

Konferansen åpnes av NHOs adm. direktør, Kristin Skogen Lund. I tillegg blir det innledning av byråd for miljø og samferdsel i Oslo kommune, Guri Melby. Klima- og miljøminister Tine Sundtoft kommer også til konferansen, melder arrangørene.

De gode eksemplene

Konferansens hoveddel fram til lunsj vil gi et overordnet perspektiv på samfunn, næringsliv og miljø, og blir mer politisk rettet. Det vil bli satt søkelys på det offentliges anbuds- og innkjøpspolitikk på miljøområdet, og vi vil trekke fram gode eksempler på virksomheter fra ulike næringer som jobber aktivt med bærekraftige innkjøp.

Du kan melde deg på konferansen her.

(Stiftelsen Miljøfyrtårn)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS