HMS-konferansen-Bygg-og-Anl

Fullt hus på HMS-konferansen

HMS-konferansen for bygg og anlegg gikk av stabelen på Fornebu i forrige uke. 320 deltakere møtte på konferansen– flere en noen gang. 

Publisert

HMS-konferansen Bygg og Anlegg 2014. (Foto: Jan Tveita)

– Hovedtemaet under konferansen var charteret for en skadefri bygge- og anleggsnæring, opplyser Lene Jønsson i Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA). HMS-charteret ble undertegnet 18. juni i år. Her fikk vi en god og bred dekning fra alle partene, og en følelse av at dette virkelig er noe næringen ønsker å lykkes med, legger Jønsson til.

HMS- konferansen tok også opp flere andre viktige saker for bransjen, ikke minst satsingen på å bekjempe kriminalitet i bygg og anlegg.

Viktig møteplass

Det var 320 deltakere på konferansen i år – flere en noen gang, sier Jønsson. I år så vi at også noen av topplederne våre hadde prioritert å sette av tiden til å være til stede. Det er veldig gledelig, både fordi det viser at de setter HMS høyt på agendaen, og også fordi det viser at vi har etablert en viktig møteplass, understreker hun.

Bredt bransjesamarbeid

Lene Jønsson, EBA.

HMS-konferansen er et samarbeid mellom myndigheter, arbeidstakere og arbeidsgivere i næringen.

– Vi fikk mange positive tilbakemeldinger underveis – både hva angår innhold og form, konkluderer en fornøyd Lene Jønsson i EBA.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS