GREP-prisen-NCC-Roads

Grep-prisen til NCC Roads

Grep-prisen er tildelt NCC Roads Grenland. Prisen ble delt ut under Vekstkonferansen i Porsgrunn i november.

Publisert

Glad for Grep-pris: Jørn Austad (Grep), Thor Fjellvang (Grep) Tore Tveitan (NCC Roads), Hans Haugland (NCC Roads), Hans Wilhelm Skogli (NCC Roads) og Truls Woxen (Grep) (Foto: Tor Heimdahl)

Bak prisen står Grep AS, som er en attførings- og vekstbedrift, eid av Grenlandskommunene Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan. Det er medarbeiderne i Grep som stemmer over hvem som skal få den årlige prisen.

Prisen var rettet til Tore Tveitan og Hans Wilhelm Skogli i NCC Roads, som har vært sentrale i samarbeidet med Grep. De var til stede under prisutdelingen og takket stolt for prisen og det gode samarbeidet med Grep og alle de som har vært på jobb for NCC.

– Våre erfaringer med Grep er fantastisk gode. Det har vært stort engasjement og alltid godt gjennomført arbeid. Sikkerheten er også ivaretatt på en svært god måte, sa de to etter prisutdelingen.

Samarbeid siden 2011

NCC Roads har samarbeidet med Grep på driftskontrakten Grenland siden 2011, og Grep-ansatte har utført jobber som gressklipping, søppelplukking og beising av støyskjermer. Rundt 30 personer fra attførings- og vekstbedriften har i perioder vært involvert i arbeidet for NCC Roads.

– Det er svært hyggelig å vinne Grep-prisen. Vi tolker det slik at vi har lykkes med å skape en engasjerende hverdag for mange av de ansatte. Det er vi veldig glade for og setter derfor denne prisen veldig høyt, sier Hans Haugland, prosjektleder for Grenlandskontrakten i NCC Roads.

Sikkerhetsopplæring

For å utføre arbeid på eller langs vei må alle som jobber for NCC ha gjennomført godkjent sikkerhetsopplæring. Alle ansatte fra Grep har gjennomført denne opplæringen.Én av dem som har vært inne på oppdrag hos NCC Roads, er nå ansatt i 20 prosent stilling. Han har fått en mulighet i et tilpasset arbeidsforhold.

– Vi er glade for at vi har hatt muligheten for å finne en tilpasset jobbløsning for denne personen. Sammen har vi funnet en løsning som fungerer veldig godt for oss begge, sier Haugland.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS