Nederman-husfasade

Nederman fusjonerer i Norden

Nederman har fusjonert med Nederman Sverige og Nederman Danmark. Nå heter selskapet Nederman Nordic.

Publisert

Nederman på Skedsmokorset i Akershus. (Foto: Nederman AS)

Nederman AS har vært etablert på det norske markedet som eget aksjeselskap siden 1991 som leverandør til norsk bilbransje og industri. Nå har bedriften valgt å slå sammen de norske, svenske og danske organisasjonene under navnet Nederman Nordic.

Ved å samle organisasjonene, kompetansen og erfaringene til en felles organisasjon, er virksomheten sikker på å bli enda bedre i stand til å følge opp kundene og deres behov på en profesjonell måte i fremtiden, heter det i en pressmelding fra selskapet.

Nederman har også en del kunder som også opererer over de nordiske landegrensene, og selskapet blir derfor også bedre rustet til å følge disse opp på en tettere og ensartet måte.

Luftforurensningskontroll

Selskapet ble grunnlagt i Sverige i 1944 av Philip Nederman. Selskapet ble en pioner innenfor utviklingen av løsninger for luftforurensningskontroll inne i fabrikklokaler. Dette beskyttet arbeidernes helse og forbedret arbeidsmiljøet deres. I 2010 kjøpte Nederman opp Dantherm Filtration, og dannet dermed verdens ledende selskap innenfor industriell luftfiltrering, levering av løsninger for luftforurensningskontroll for både innenfor og utenfor fabrikkbygninger.

Selskapet tilbyr også løsninger for ressurshåndtering, det vil si resirkulering, avfallshåndtering, materialforsyning, etc.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS