Alnaprisen-004
Alnaprisen-004

Alna-prisen til Schibsted Trykk

Schibsted Trykk Oslo tildeles Alnaprisen for 2013.

Publisert

På bildet mottar (f. v.) HMS-leder Nils Ole Mørtvedt ved Schibsted Trykk i Oslo Alnaprisen av bedriftslege Knut Skyberg, Alna HMS-senter. (Foto: Alna HMS-senter)

Alnaprisen går til en bedrift som har utmerket seg i HMS-arbeidet foregående år. I fjor gjorde Schibsted et godt arbeid, som hadde bygget seg opp over noen år, og derfor fikk virksomheten prisen for 2013.

Handlingsplan for helse og miljø

Bedriften har samarbeidet tett med Alna HMS-senter og utviklet en god handlingsplan for helse- og miljøarbeidet. Dette samarbeidet har ført til et sterkt fokus på forebyggende tiltak i sykefraværsarbeidet. Det er inngått IA-avtale og tegnet helseforsikring for ansatte. IA-avtalen har muliggjort tilbud om lederopplæring og økonomisk støtte til arbeidsmiljøtiltak, der Alna har bidratt til å utrede sakene.

Velorganisert vernetjeneste

Bedriften hadde på forhånd en godt organisert vernetjeneste og har vist evne og vilje til ytterligere å forbedre HMS-arbeidet gjennom å innføre kvartalsvise samarbeidsmøter mellom verneleder, hovedverneombud og BHT.

Bedriften har utviklet samarbeidet mellom ledelse og representanter for de ansatte gjennom de senere år. Dette har ført til at Arbeidsmiljøutvalget nå fremstår med stor evne til å diskutere arbeidsmiljøsaker konstruktivt og løsningsorientert.

Prisen er et diplom og en inngravert vase der det står Alnaprisen for 2013 til Schibsted Trykk Oslo AS, i tillegg til blomster.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS