Trond-Hansen-Mellora
Trond-Hansen-Mellora

HMS-appen vant konkurransen!

Leserne har kåret en vinner. HMS-appen vant konkurransen om beste arbeidsmiljøprodukt.

Publisert

Trond Hansen er daglig leder i Mellora AS.

Det var egentlig aldri noen tvil. I finaleomgangen fikk HMS-appen fra Mellora AS i Bergen flere stemmer enn de fire andre finaleproduktene til sammen.

Andreplassen ble delt mellom verktøysekken Flexi fra Snickers Workwear og hørselvernet Alpine Music Safe Pro for musikere.

På fjerdeplass fulgte kneputene for håndverkere - også fra Snickers Workwear -og til slutt kom formstøpte ørepropper, som flere produsenter tilbyr.

Glad prisvinner

Vi har snakket med en glad prisvinner, Trond Hansen i Mellora, og gratulert ham som vinner av konkurransen. Premien er en hjertestarter fra Røde Kors Førstehjelp – med tilhørende opplæring i bruken av hjertestarteren.

– Jeg er strålende fornøyd med å ha vunnet konkurransen, sier Trond Hansen til HMS-magasinet.

Gir premien videre

Hansen røper samtidig at han har fundert litt over hva han vil gjøre med premien dersom han skulle stikke av med seieren:

– Jeg har bestemt meg for at dersom jeg skulle jeg vinne konkurransen, vil jeg gi hjertestarteren til et lokalt idrettslag på Buøy utenfor Stavanger. Det er der jeg selv kommer fra, sier Trond Hansen til HMS-magasinet.

Takk til alle bidragsytere

– Vi gratulerer vinneren, og takker samtidig alle som har bidratt til konkurransen om beste arbeidsmiljøprodukt i HMS-magasinet. Uten bidrag fra dere lesere ville det ikke ha blitt noen konkurranse!

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS