Nordic-Safety-Expo-2012
Nordic-Safety-Expo-2012

Nye tider for nordisk messe

Nordic Safety Expo arrangeres i Stockholm 14.-16. oktober 2014. Dette betyr at verneutstyrsmessen går over tre dager i oktober istedenfor fire dager i september. Samtidig skal konferanseprogrammet styrkes.

Publisert

Nordic Safety Expo 2012. (Foto: Jan Tveita)

Nordic Safety Expo (NSE) arrangeres samtidig med Skydd, Nordens største messe for sikkerhet, brann og redning i Stockholm. Messene skal samtidig fornyes, heter det i en pressemelding fra Stockholmsmässan.

Etter ønske fra bransjen

At messene har fått nye og senere datoer, skjer etter ønske fra bransjen.

– Forandringene er et første trinn i utviklingen av Skydd, sier Magnus Eriksson, prosjektleder på Stockholmsmässan. I det videre utviklingsarbeidet inngår også et varemerkearbeid som skal resultere i en konkret tiltaksplan våren 2013. Vi har tett dialog med både utstillere og besøkende for best mulig å kunne skape fremtidens møteplass for sikkerhetsbransjen, understreker Eriksson.

Fra september til oktober

Endringen av tidspunktene fra september til oktober bidrar også til at arrangør kan gjennomføre en større markedsføringsinnsats før messene avvikles.

– Når vi flytter Skydd og Nordic Safety Expo til en drøy måned senere, blir det lettere å markedsføre messene mot viktige målgrupper, fordi vi får bedre tid på oss etter sommerferien, fortsetter Eriksson.

Styrket konferanseprogram

Det er Stockholmsmässan og bransjeorganisasjonen BPS som sammen arrangerer messen Nordic Safety Expo, som er rettet mot personlig verneutstyr.

– Vi har allerede begynt arbeidet med neste Nordic Safety Expo og skal blant annet sette sammen et enda bedre konferanseprogram i 2014. Vi ser fram til å treffe utstillere og besøkende godt forberedt, sier Ivan Sundström, leder for den svenske bransjeforeningen BPS. Dette er et langsiktig arbeid som skal styrke bransjen, tilføyer han.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS