Kurs-Christiania-Spigerverk
Kurs-Christiania-Spigerverk

Håndverkere på sikkerhetskurs i luftverktøy

Christiania Spigerverk organiserer sikkerhetskurs i bruk av luftverktøy. Over 5000 håndverkere har hittil gjennomført sikkerhetskurset.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Christiania Spigerverk)

For å redusere skader på byggeplass ved bruk av luftverktøy, ble det i 1998 innført krav til dokumentert opplæring ved bruk av luftverktøy i byggenæringen. Dette kurset gir brukeren de nødvendige kunnskapene om sikkerhet og trygg bruk av verktøyet.

Service til kundene

Spigerverket organiserer kursene som en service til sine kunder. Kurset gir en innføring i gjeldende forskrifter, virkemåte spikringsutstyr, vedlikehold og kontroll, samt sikkerhetsprosedyrer.Forhandlere har invitert til faglige samlinger over hele landet. Etter endt kurs blir det utstedt sertifikat, og dette finnes nå i over 5000 lommebøker og kjeledresser over det ganske land. Videregående skoler har også tatt initiativ til å ha Spigerverket på plass, slik at elevene har den nødvendige kompetansen når de begynner i lære.

Også vedlikehold

Christiania Spigerverk har ikke tatt betalt for kursene, og har lagt inn praktisk informasjon om vedlikehold av verktøyet for å sikre best mulig drift på byggeplass.

Spigerverket er stolte av å ha bidratt til å øke oppmerksomheten rundt sikkerhet ved bruk av luftverktøy, og vil fortsette dette arbeidet i årene som kommer.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS