GE_-Hovedkontor
GE_-Hovedkontor

Fikk anerkjennelse av EU

GE Healthcare Norway AS var en av få blant flere hundre bedrifter i EU og EØS som fikk diplom av EUs arbeidsmiljøorgan for sitt arbeid med HMS, samarbeid, ledelse og medvirkning.

Publisert

(Foto: GE)

GE Healthcare fikk skryt for sitt systematiske arbeid med å lage en tryggere og sunnere arbeidsplass for sine medarbeidere. Tidligere har konkurransen bare vært åpen for bedrifter innenfor EU, men i år har også bedrifter i EØS fått lov til å delta. GE Healthcare blir dermed den første norske bedriften som mottar utmerkelsen.

God praksis

Årets god praksis-konkurranse støtter opp under kampanjen "Samarbeid, ledelse og medvirkning" og europeiske bedrifter ble utfordret på å komme med eksempler på hvordan godt samarbeid mellom ledelse og ansatte gir resultater.

Sikkerhetsløft

GE Healthcare har jobbet systematisk for arbeidsmiljøet og utført en rekke ulike tiltak for å løfte sikkerheten og velværet til medarbeiderne. Arbeidstilsynet også har gitt skryt til bedriften for arbeidet.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS