Hanne-Løvstad-MyCall

Brobryggerpris til mobilselskap

Brobryggerprisen 2013 gikk til MyCall ved direktør Hanne Løvstad. Mobilselskapet mottok prisen for sitt mangfoldsarbeid.

Publisert

Hanne Løvstad. (Foto: MyCall)

– Vi er veldig stolte over å være mottakere av brobyggerprisen. MyCall er først og fremst et kommersielt selskap som tilbyr mobiltjenester i det flerkulturelle markedet, og mangfold er et viktig fundament i vår strategi også internt. Vi har jobbet målrettet med rekruttering, etablering av felles verdier, mål og kjøreregler for å skape en god arbeidsplass for medarbeidere fra hele verden. Og vi har lykkes. Vårt interne mangfold er i dag en av de viktigste grunner til vår suksess. Denne prisen en anerkjennelse av vårt arbeid og engasjement, våre ansattes kunnskap og en begeistring for våre flerkulturelle kunder, sier direktør Hanne Løvstad i en pressemelding fra selskapet.

Årlig pris

14. augustkomiteen overrekker hvert år brobyggerpris til personligheter som gjør et verdifullt arbeid i forhold til brobygging mellom mennesker, religioner, kulturer og som samtidig bidrar med å minske avstanden mellom mennesker med ulik bakgrunn i det norske samfunnet og verden. Årets øvrige mottakere av brobyggerprisen er Malala Yousafzai, Dilek Ayhan og 7-Eleven ved Magnus Reitan.

Utdelingen av brobyggerprisen finner sted i forbindelse med brobyggingskonserten mellom Norge og Pakistan 14. august i Gamle Logen i Oslo.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS