Nyttårsmarsjen-2013-dytt.no
Nyttårsmarsjen-2013-dytt.no

Meld deg på Den store Nyttårsmarsjen

Nesten 10 000 deltakere har meldt seg på Den store Nyttårsmarsjen 2013. Alle er klare til å krysse Grønland på 50 dager. Det er ennå ikke for sent å melde seg på.

Publisert

(iStock)

15. februar starter den nasjonale aktivitetskonkurransen Den Store Nyttårsmarsjen 2013 i regi av dytt.no.

Online påmelding

Hver deltaker får innlogging til en personlig nettside med flere funksjoner og en skritteller. Målet er å krysse Grønland innen 5. april. For å nå målet i tide, må du og dine lagmedlemmer holde et daglig aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen, som er Helsedirektoratets anbefaling. All aktivitet registreres inne på den personlige nettsiden. Registrer aktivitet fra skrittelleren eller benytt aktivitetstabellen inne på siden, alle aktiviteter teller!

Holder motivasjonen oppe

Konkurransen er lagt opp som en lagkonkurranse på arbeidsplassen. Inne på nettsiden kan du følge din egen, lagets og andre deltakeres fremgang i et virtuelt kart, ulike topplister og i grafiske fremstillinger.

Underveis i konkurransen blir det ukentlige intervjuer av deltakere og artikler skrevet av Dytts ernæringsfysiolog, Hilde Gravdal. Det blir også trekning av flotte premier.

Ikke for sent

Konkurransen starter fredag 15. februar, så vi anbefaler at dere melder dere på så fort som mulig for å få startpakker i tide. Men det er ikke noe problem at skrittellerne kommer noen dager etter start, alle deltakere kan få innlogging til nettsiden og registrere aktivitet i aktivitetstabellen.

Meld dere på her: www.dytt.no/nyttar

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS