Verneutstyr-CB4426750

Juryen er klar

Juryen som skal kåre det beste arbeidsmiljøproduktet gjennom de siste årene, er nå klar til innsats.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)

Den uavhengige juryen består av seniorrådgiver Odd Bjørnstad fra Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), Jarle Hellum, daglig leder i Bransjeforeningen for personlig verneutstyr (BPV), HMS- og KS-leder Randi Kittilsen i Consto Øst as, bedriftssykepleier og HMS-rådgiver Gunlaug Strønen i Alna HMS-senter og redaktør Jan Tveita, HMS-magasinet.

Vi har forsøkt å sette sammen en jury på tvers av bransjer og fag der de fleste hensyn er ivaretatt.

Send inn forslag

Det er mange gode arbeidsmiljøprodukter i bruk på landets arbeidsplasser, og HMS-magasinet oppfordrer fortsatt alle våre lesere til å sende inn forslag til det dere mener er det beste produktet.

Ingen begrensninger

Vi har ingen begrensninger med tanke på hva slags produkt du kan foreslå. Det kan dreie seg om alt fra personlig verneutstyr til en app. Produktet bør ha vært lansert i løpet av de par - tre siste årene.

Beskriv kort bruksområde, målgruppe og hvilke fordeler dere vil fremheve med produktet.

Legg ved navn på kontaktperson og opplysninger om eventuelle tester eller utmerkelser produktet har oppnådd tidligere.

Stem via nettsiden

Dere kan stemme via vår nettside www.hmsmagasinet.no. Konkurransen går gjennom hele året, og vinneren velges ut blant de produktene som oppnår flest stemmer hos leserne. Vinneren presenteres i siste nummer av HMS-magasinet i 2013 og får en hjertestarter sponset av Røde Kors Førstehjelp i premie. Vinneren får også et kurs i bruken av hjertestarteren.

Har du spørsmål?

Kontakt redaktør Jan Tveita i HMS-magasinet på tlf.: 911 23 330 eller e-post: jan@askmedia.no.

Du finner flere opplysninger om konkurransen på nettsiden vår: www.hmsmagasinet.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS