Dytt-sykling
Dytt-sykling

Gå fra Oslo til Lindesnes

30. april starter en nasjonal aktivitetskonkurranse der deltakerne kan konkurrere om å gå fra Oslo til Lindesnes på 50 dager. Arbeidsplasser og privatpersoner fra hele landet kan melde seg på.

Publisert

(Foto: Dytt AS)

Det er Dytt AS som arrangerer konkurransen. Hver deltaker får innlogging til en personlig nettside med flere funksjoner og en skritteller. For å nå målet i tide, må du og dine lagmedlemmer holde et aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen. All aktivitet registreres inne på den personlige nettsiden. Registrer aktivitet fra skrittelleren eller benytt aktivitetstabellen inne på siden. Alle aktiviteter teller.

Teambuilding

Konkurransen er lagt opp som en lagkonkurranse. Vi anbefaler at det dannes lag på to til åtte personer. Inne på nettsiden kan du følge din egen, lagets og andre deltakeres fremgang i et virtuelt kart, ulike topplister og i grafiske fremstillinger.

I forrige konkurranse svarte 60 prosent at konkurransen hadde hatt en direkte positiv effekt på arbeidsmiljø og teambuilding på arbeidsplassen, ifølge arrangøren.

Motiveres underveis

Underveis i konkurransen blir det ukentlige oppdateringer inne på din nettside med statistikk, intervjuer av deltakere og artikler skrevet av Dytts ernæringsfysiolog, Hilde Gravdal. Det blir også trekning av delmålspremier hver uke, og trekning av reisegavekort ved målgang blant alle deltakere på et lag som når Lindesnes innen 19. juni.

Å delta i konkurransen er motiverende for alle ansatte og enkelt for arbeidsplassen. Alt deltakerne behøver å gjøre, er å melde seg på, resten ordner Dytt.

Les mer om konkurransen og påmelding på nettsiden til Dytt.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS