Synfiber-Antiflame

Arbeidsklær som beskytter

En ny serie flammehemmende arbeidstøy følger også strenge krav til synlighet.

Publisert

(Foto: Image Photo)

Flammehemmende arbeidsklær har tradisjonelt sett vært tunge og stive å ha på seg, derfor setter en ny kolleksjon arbeidsklær sikkerhet og komfort i første rekke, samtidig som den er myk, lett, pustende og sikker, ifølge leverandøren Synfiber.

Kolleksjonen, som oppfyller relevante sikkerhetsnormer, består av jakker, bukser og kjeledresser, og finnes i fargen mørk grå, eller fargekombinasjonen gul/mørk grå, sistnevnte er Hi-Vis-klassifisert (synlighetkrav). Gråfargen i kolleksjonen er felles for alle plaggene, og de kan enkelt mikses og matches.

Designen tar utgangspunkt i at brukeren skal ha en funksjonell og sikker arbeidssituasjon, og praktiske detaljer som trengs for å få jobben gjort, er på plass, uten at det går utover sikkerheten. Blant annet er alle lommeåpninger som er inntil kroppen tildekket, jakkene har ekstra lengde bak, og knelommene har plass til lange kneputer.

Strenge krav

Det er strenge krav som må oppfylles når arbeidsklær skal EN-godkjennes. Synfibers arbeidstøy er sertifisert i Norden, og den nye serien oppfyller følgende krav: EN ISO 11612 (Flammehemmende), EN ISO 1149-5 (Elektrostatiske egenskaper), EN ISO 11611 (Sveising) og EN ISO 61482-1-2 (Lysbue).

Plagg i fargekombinasjonen gul/mørk grå er i tillegg godkjent i henhold til EN 471.

Kontakt leverandøren for flere opplysninger.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS