Synlighetsjakke-gul-Helly-H

Synlighetsjakke for kalde vinterdager

En ny dunjakke holder deg varm og synlig på jobben når den kalde og mørke skandinaviske vinteren slår inn, lover leverandøren.

Publisert

(Foto: Helly Hansen Workwear)

Arbeidsjakken inneholder dun med en fyllgrad på over 700, noe som innebærer at den har høy isolasjonsevne, ifølge produsenten Helly Hansen Workwear. Jakken Boden Down Jacket er sertifisert for arbeid fra minus fem grader og kaldere. Den høye fyllgraden innebærer at den kan brukes i kaldere miljø, og at den er lett å ha på seg. Jakken er vanntett og puster, kombinert med tapede sømmer, slik at den også er sertifisert mot nedbør.

Jakken kommer med toveis frontglidelås og med sideglidelåser som sikrer bevegelsesfrihet. I tillegg har den lommer med glidelås både på bryst, venstre arm og på innsiden av jakken. Ellers har den forsterkende kanting nederst på ermet, stormklaff med borrelås, håndvarmere og trekksnor både i livet og i hetten.

Svart og signalgul

Jakken finnes i fargene svart og signalgul, og kommer i størrelsene S-XXXL. Den signalgule jakken er EN471-sertifisert, og et alternativ for alle som har en jobb som krever at de er utendørs på vinterstid med synlighetsbehov.

Signalgul jakke koster veiledende 2599 kroner, inkludert mva. 3248,75 kroner. Svart jakke koster 2399 kroner, inkludert mva. 2998,75.

For ytterligere opplysninger, besøk nettsiden hhworkwear.com/nor/

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS