Skiløper-iStock

Kryss Svalbard på 60 dager

Dytt inviterer arbeidsplasser fra hele landet med på en frisk start på 2012.13. februar starter Den Store Nyttårsmarsjen. Gå fra Sørkapp til Nordkapp på Svalbard på 60 dager.

Publisert

(Ill.foto:iStock)

For å komme fram til målet i tide må hver deltaker gå eller gjennomføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt i gjennomsnitt pr. dag. Alle aktiviteter teller på veien mot Nordkapp. Ved hvert delmål trekkes det ut premier fra Stormberg og Dytt. Alle deltakere på et lag som når fram til målet i tide, er også med i trekning av reisegavekort. Konkurransen avsluttes 13. april.

Teambuilding på arbeidsplassen

En aktivitetskonkurranse har mange positive effekter. Utover rene fysiske gevinster vil arbeidsplassen ha noe felles å snakke om under konkurranseperioden, dere kjemper sammen mot et felles mål. Aktivitetskonkurransene er med på å øke mosjonsnivået og bedre arbeidsmiljøet på jobben.

10 000 skritt

En gjennomsnittlig norsk kontoransatt har et aktivitetsnivå som tilsvarer 5000 skritt daglig. Ved å drive ca. 30 minutter ekstra fysisk aktivitet, vil han eller hun komme opp i 10 000 skritt, dette er Helsedirektoratets anbefaling for daglig fysisk aktivitet. I forrige konkurranse gikk 14 740 deltakere til sammen 7 817 889 km – 195 ganger rundt jorden!

Intern og nasjonal konkurranse

Under aktivitetskonkurransen dannes det lag bestående av 2 – 8 personer. Med oppdaterte topplister kan du se hvilke lag som har gått lengst, både på arbeidsplassen og i hele landet. Dette gir deg muligheten til å sjekke hvor langt dine kolleger har gått de siste dagene eller hvordan lag fra andre bedrifter ligger an – Hvem når Nordkapp først?Få med dine medarbeidere og gjør noe morsomt og aktivt sammen!

For mer informasjon om konkurransen, gå inn på nettsiden www.dytt.no/kampanjer.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS