HMS-prisen-2011-Nordnes-Ver

HMS-pris til Nordnes Verksteder

HMS-prisen for 2011 ble tildelt Nordnes Verksteder AS i Bergen. Prisen ble delt ut på HMS-dagen på Radisson Blu Hotel Norge i Bergen 1. februar.

Publisert

Daglig leder Ralph von Minden ved Nordnes Verksteder AS mottar HMS-prisen av Helge Mortensen, leder for HMS-faglig forum, avd. Vestlandet. I midten på bildet tillitsvalgt Rebecca Teigland ved Nordnes Verksteder AS (Foto: Jan Tveita)

Nordnes Verksteder AS er et kommunalt eid aksjeselskap med 14 fast ansatte fordelt på ca. 12 stillinger. Selskapet er tiltaksarrangør for NAV arbeid, Bergen kommune samt Hordaland Fylkeskommune, og hadde 46 VTA- plasser (varig tilrettelagt arbeid) og 4 APS-plasser (arbeidsplasser i skjermet virksomhet) i 2010. Bedriften er kvalitetssertifisert etter europeisk standard (www.equass.no) og er en av få vekst/attføringsbedrifter som også er miljøfyrtårnsertifisert.

En bedrift som skiller seg ut

Det er HMS-faglig forum, avdeling Vestlandet som deler ut prisen til en bedrift som har utmerket seg i sitt HMS-arbeid i løpet av året. Årets prisvinner er en bedrift som skiller seg positivt ut i sitt HMS-arbeid, heter det i juryens begrunnelse for tildelingen. Daglig leder Ralph von Minden og tillitsvalgt Rebecca Teigland tok imot prisen på bedriftens vegne.Du kan lese mer om prisvinneren ved å besøke nettsiden nordnes-verksteder.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS