Spør-HMS-magasinet
Spør-HMS-magasinet

Spør HMS-rådgiverne

Spør HMS-rådgiverne er en ny spalte i HMS-magasinet. Her svarer tre bedriftshelsetjenester på alle spørsmål som angår HMS og arbeidsmiljø.

Publisert

(Colourbox.com)

De tre bedriftshelestjeneste er Alna HMS-senter i Oslo, Lade bedriftshelsetjeneste i Trondheim og Stavanger bedriftshelsetjeneste. Alle tre er tverrfaglig sammensatt og har bred kompetanse og mye erfaring. Alle er godkjente bedriftshelsetjenester.

Bredt spekter av spesialister

– Yrkesgruppene er mange, opplyser bedriftssykepleier og HMS-rådgiver Gunlaug Strønen i Alna HMS-senter:

– Du finner spesialister i arbeidsmedisin/bedriftsleger, bedriftssykepleiere, bedriftsfysioterapeuter/-ergoterapeuter, yrkeshygienikere/verneingeniører, arbeidspsykologisk rådgiver, klinisk psykolog og helsesekretærer. For å nevne noe, legger Strønen til.

Spør om alt

– Disse yrkesgruppene kan svare på mange forskjellige spørsmål om ulike sider av arbeidsmiljøet, både det fysiske, det psykososiale og organisatoriske, om helsefremmende arbeidsmiljø, arbeidshelsespørsmål og spørsmål om ergonomiske forhold m.m.

Du kan sende inn ditt spørsmål om HMS og arbeidsmiljø til Gunlaug Strønen i Alna HMS-senter på e-postadressen gunlaug.stronen@pdo.no. Du får svar i HMS-magasinet.

Ikke nøl med å spørre, intet spørsmål er for stort – intet for lite!

Gunlaug Strønen.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS