SKYDD-2012.jpg

Stor interesse for Nordic Safety Expo

Den nye messen Nordic Safety Expo for personlig verneutstyr er blitt møtt med stor interesse. Nordic Safety Expo arrangeres parallelt med Skydd på Stockholmsmässan 18. -21. september 2012.

Publisert

Nordic Safety Expo (Foto: Gustav Kaiser, Stockholmsmässan)

Medlemmer av BPS, det svenske motstykket til den norske bransjeforeningen for personlig verneutstyr (BPU), har vist stor interesse for å stille ut sine produkter på den nye messen.

– Nesten alle våre medlemmer kommer til å delta på Nordic Safety Expo. De ser stor nytte av å komme i kontakt med nye kunder. Dessuten kan de snakke om personlig verneutstyr med besøkende på Skydd. Målgruppene for de to messene overlapper jo hverandre, sier Ghazal Voghoui, leder for BPS. Skydd er Nordens største messe og konferanse i sikkerhet, brann och redning.

Velg riktig verneutstyr

BPS påpeker hvor viktig det er å velge riktig verneutstyr til riktig arbeidsoppgave. Det er også avgjørende at brukerne har de rette kunnskapene om sitt arbeidsmiljø og sitt verneutstyr. Dessverre finnes det mange eksempler på at utstyret brukes feil, noe som kan føre til skader. Årsaken til dette er som regel uvitenhet og mangel på kommunikasjon mellom innkjøper og bruker. Derfor er det så viktig å satse på utdanning for alle dem som er involvert i innkjøpsprosessen.

– Vi ser derfor Nordic Safety Expo som en god plattform for å spre kunnskap, sier Ghazal Voghoui.

Vil bli størst i Norden

Den nye messen har som mål å bli Nordens største møteplass for virksomheter innenfor personlig verneutstyr.

– Vi savner en møteplass for bransjen der alle som interesserer seg for spørsmål om vernearbeid, kan treffes og utveksle erfaringer: Folk har behov for å møtes. Jeg tror at messen kan bety en ny start for bransjen, sier Henrik Johansson, markedssjef for Arbetarskydd, samarbeidspartner til Nordic Safety Expo.

Les mer om messen på nettstedet www.nordicsafetyexpo.se

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS