Alkohol-på-jobb
Alkohol-på-jobb

Akan tilbyr gratis program i ett år

Programmet Balance fremstår nå i en ny og forbedret versjon. Balance er et internettbasert helsefremmende tiltak med et tilbud til dem som vil sjekke og eventuelt justere sine alkoholvaner, men inkluderer nå også nytt spor i programmet som dreier seg om stressmestring og positiv psykologi.

Publisert

Ill.foto: Colourbox.

Hvis programmet ikke avdekker noe problematisk forhold til alkohol, anbefaler det nå brukeren å gå inn i et eget interaktivt program som handler om å ha det bedre i hverdagen og redusere stress. Programmet vil dermed være nyttig for alle ansatte i bedriften.

Balance er laget av eksperter på alkohol og alkoholvaner. Programmet er ikke et "avholdsprogram".

Ett år gratis test

For å feire lanseringen ønsker Akan å tilby alle bedrifter som ønsker å prøve programmet, et helt års gratis abonnement helt uforpliktende. Det eneste de ber om til gjengjeld, er at abonnementsavtalen undertegnes av øverste leder i bedriften.

For å få til et godt rusmiddelforebyggende arbeid i bedriften, må arbeidet være solid forankret i ledelsen, ifølge Akan. Ved å be om denne underskriften forsikrer de seg om at øverste leder er kjent med programmet og hensikten med det.

Akan tilbyr også enkeltpersoner å teste ut Balance helt uten kostnad. For å benytte deg av gratistilbudet må du ha begynt å bruke programmet innen 1. august.

Du kan lese mer om Balance og AKAN kompetansesenter på www.akan.no

(Kilde: ledernett.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS