Ingrid-Finboe-Svendsen-AT.jpg
Ingrid-Finboe-Svendsen-AT.jpg

Tar seks nye år i Arbeidstilsynet

Ingrid Finboe Svendsen er i statsråd 1. april utnevnt til direktør for Arbeidstilsynet for en ny periode på seks år fra 2012.

Publisert

Ingrid Finboe Svendsen. (Foto: Jan Tveita)

– Jeg er veldig glad for å få fornyet tillit og gleder meg til å fortsette utviklingen av Arbeidstilsynet sammen med alle våre dyktige medarbeidere, sier Ingrid Finboe Svendsen.

Ingrid Finboe Svendsen har vært direktør for Arbeidstilsynet siden 2005. Hun kom fra stillingen som kommunaldirektør i Trondheim kommune.

Arbeidstilsynets direktør har ansvar for den daglige drift og videreutvikling av etaten, og har et viktig ansvar for å påse at etaten er rustet til å håndtere de krevende utfordringer som tilsynet står overfor.

– Et arbeidsliv som er helsefremmende og meningsfullt for den enkelte er avgjørende for en positiv samfunnsutvikling. Arbeidstilsynet er et av samfunnets sentrale redskaper for å sikre dette, og jeg er stolt over å lede denne tradisjonsrike etaten som hver eneste dag jobber for et godt arbeidsliv for alle i hele Norge, uttaler Ingrid Finboe Svendsen i en pressemelding fra Arbeidsdepartementet

(arbeidstilsynet.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS