verden.jpg
verden.jpg

Nytt kurs om flerkulturelle arbeidsplasser

Til høsten starter kurset Arbeidsmiljø på flerkulturelle arbeidsplasser ved Universitetet i Bergen. Kurset retter seg mot alle som arbeider sammen med flyktninger og innvandrere, og som ønsker å bidra til et bedre arbeidsmiljø, melder renholdsnytt.no.

Publisert

Arbeidsmiljø på flerkulturelle arbeidsplasser er et deltidsstudium på 15 studiepoeng, som tar for seg integreringsspørsmål knyttet til norske arbeidsplasser. Kurset kombinerer selvstudium med undervisning og samarbeid på studiesamlinger.

Hans Christian Farsethås. (Foto: UiB)

– Kursdeltakerne tar utgangspunkt i sin egen arbeidsplass, og gjennom diskusjon utvekster de erfaringer som de kan ta med seg tilbake. På den måten blir kunnskapen også nyttig for flere enn dem deltar på kurset, sier faglig koordinator Hans Christian Farsethås.

Undervisningen er organisert som fire samlinger hvorav to varer to dager, og to varer i tre dager. I løpet av kurset skal deltakerne skrive en veiledet oppgave med utgangspunkt i egen arbeidsplass.

Påmeldingsfrist er 1. juni. Les mer om kurset på Universitetet i Bergen sine nettsider.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS