Sperian-vernebrille-Alexia-

Honeywell og Sperian slår seg sammen

Honeywell Safety Products og Sperian Protection slår seg sammen. William Hayes er utnevnt til adm. direktør for det sammenslåtte foretaket i personlig verneutstyr.

Publisert

(Foto: Sperian Protection)

Honeywell vil slå sammen Sperian Protection og Honeywell Safety Products for å danne et verdensomspennende foretak i personlig verneutstyr. Det sammenslåtte foretaket vil hete Honeywell Safety Products og vil fortsatt være en del av virksomheten Honeywell Automation and Control Solutions Life Safety. Nåværende adm. direktør i Honeywell Safety Products, William Hayes, er utnevnt til adm. direktør i det sammenslåtte foretaket

Ett av verdens største selskaper

Honeywell International er på Fortune 100-listen over verdens største selskaper, og er et ledende selskap innenfor teknologi og produksjon, og betjener kunder over hele verden med produkter og tjenester innenfor luft- og romfart, kontrollteknologi for bygninger, privathjem og industri, bilindustrien, turboladere og spesialmaterialer. Honeywell har hovedkontor i USA, og selskapets aksjer omsettes på børsene i New York, London og Chicago.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS