Hundremeterskogen-barnehage
Hundremeterskogen-barnehage

Den store barnehagedagen

1. januar ble det påbudt for alle barnehager å tilknytte seg bedriftshelsetjeneste. Det betyr at det stilles nye krav til arbeidsgiver i private og kommunale barnehager om å legge til rette for ansatte best mulig, og forsøke å senke sykefraværet.

Publisert

Hundremeterskogen barnehage i Nittedal. (Foto: Jan Tveita)

17. februar samler derfor SAMKO mange barnehageansatte fra hele Rogaland til Den Store Barnehagedagen. SAMKO skal ha foredrag med fysioterapeut Arild Odd, som blant annet har skrevet boka Barnehage for voksne – 100 ideer om hvordan få en bedre arbeidshverdag i barnehagen. Flere leverandører av barnehageutstyr og – møbler kommer, og firmaet Amajo kommer og bygger opp et 47 m2 stort sanserom.

Vil forebygge slitne ansatte

Målet vårt med dagen er å forhindre slitne ansatte og gi barnehageansatte masse tips om hvordan de kan få en bedre arbeidshverdag.

Det er fremdeles mange ledere og ansatte i barnehager som ikke vet hvilke krav som stilles til dem i forhold til tilrettelegging, og hvilke muligheter som finnes. Hvorfor er det så høyt sykefravær i barnehagene? Hva kan vi gjøre med det?

SAMKO er en non-profit bedriftshelsetjeneste (stiftelse) som jobber med å forbedre arbeidsmiljøet i mer enn 180 bedrifter og barnehager i Rogaland.

Les mer om SAMKO her!

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken!

Abonnérpå HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS