Søkelys-Clubman-Rebato
Søkelys-Clubman-Rebato

Kraftig søkelys

Et nytt lysutstyr egner seg for redningsaksjoner som krever sterkt søkelys over lengre tid.

Publisert

Kraftig søkelys egnet for redningsaksjoner. (Foto: Rebato)

Clubman CB 2 er et oppladbart lysutstyr med to lysnivåer, søkelys og arbeidslys. Søkelyset har rekkevidde på 1000 meter i 1,5 – 3,5 eller 7 timer pr. ladesyklus, og det finnes i forskjellige varianter etter bruksområde og behov. Som håndholdt lyskilde har søkelyset en brenntid på 1,5 time.

Festebrakett, koffert og stativ

Lyshodet kan utstyres med brakett for feste til plan overflate og justeres til ønsket posisjon, alternativt kan samme utstyr forsynes med magnetbrakett for feste til metalloverflate, f.eks. karosseri på kjøretøy.

Søkelyset kan leveres i bærekoffert med økt batterikapasitet og vil da ha brenntid på 3,5 eller 7 timer. Samme utstyr kan leveres med stativ som hever lyset inntil to meter over bakkenivå. Stativet har tre bein som justeres uavhengig av hverandre, hvilket vil si at lysutstyret vil stå stabilt uansett underlag i terrenget. Den lange rekkevidde oppnås ved 50W Xenon-pære, mens arbeidslyset forsynes fra halogenpære.

Lading skjer fra nettet eller kjøretøyspenning, gjerne via kjøretøyets uttak for sigarettenner.

For ytterligere opplysninger, kontakt Rebato i Bergen på tlf. 55 95 17 14.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS