HMShuset

HMShuset åpnet

I4. august i år åpnet Jonny Skogholt HMShuset i Sørumsand i Akershus. HMShuset satser på førstehjelpsutstyr, arbeidsklær og verneutstyr.

Publisert

Jonny Skogholt åpner dørene for HMShuset på Sørumsand. (Foto: Jan Tveita)

– Det hele begynte med førstehjelpsutstyr. Jeg reiste rundt til kundene og etterfylte førstehjelpsmateriell i bedriftene. Så fikk jeg en forespørsel om jeg også kunne levere vernetøy, og slik kom det hele i gang, forteller daglig leder Jonny Skogholt i HMShuset i Sørumsand.

HMShuset på nett

Mange vil trolig kjenne navnet HMShuset fra før, men da som nettstedet HMShuset.no.

– På nettet ble HMShuset etablert for åtte år siden, opplyser Skogholt. Nettbutikken vil fremdeles være der. Vi har kunder over hele landet, rundt 60 prosent er bedriftskunder, men også privatkunder er velkomne til å handle i nettbutikken.

– Det nye nå er at vi etablerer en fysisk butikk, der kundene kan komme og se på og prøve klærne og utstyret. Butikken blir slik sett en videreføring av det jeg allerede holder på med, sier Skogholt, som har bakgrunn som paramedic. Han startet HMShuset som enkeltmannsforetak, men har nå gjort bedriften om til et familieforetak og har dannet et aksjeselskap.

Lokal leverandør

– HMShuset er et utmerket utstillingsvindu for våre produkter, sier daglig leder Pål Branderud (t.v.) i Tranemo Workwear AS. Her sammen med Jonny Skogholt i HMShuset. (Foto: Jan Tveita)

Det er Tranemo Workwear AS som er leverandør av arbeidsklær og verneutstyr til HMShuset.

– Fordelen med dette samarbeidet er at jeg kan dra veksler på den kompetansen, kunnskapen og de erfaringene Tranemo Workwear AS sitter inne med, understreker Skogholt. I tillegg til at Tranemo Workwears norske hovedkontor ligger i nærheten, er bedriften leveringsdyktig og yter god service, mener han.

– Dette er samarbeid som har bygd seg opp over tid, sier Pål Branderud, daglig leder for Tranemo Workwear i Norge. For oss er det et fortrinn å ha et utstillingsvindu for våre produkter i HMShuset.

– Istedenfor å satse på mange forhandlere på landsbasis er det vår policy å satse på få og gode forhandlere, understreker Branderud.

Vil ansatte flere

Skogholt er foreløpig alene om å drive butikken. Etter hvert er målet å ansette flere personer.

– Jeg vet at det tar tid å bygge opp en bedrift, men samtidig har jeg fordelen av å ha en eksisterende kundemasse i bunnen, sier Jonny Skogholt.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS