Fotballkeeper
Fotballkeeper

Bruk fotball-VM til fellesskap

Det er gode grunner til å la ansatte se fotball-VM sammen i arbeidstiden, skriver Aftenposten.

Publisert

(Ill.foto: Colourbox.com)

– Å ha felles interesser med kolleger, handler om å like og trives med dem du jobber sammen med. Det danner grunnlaget for å arbeide sammen i et fellesskap. Og jo mer vi har til felles, jo bedre kommuniserer vi, og jo bedre drar vi lasset sammen, sier Pellegrino Riccardi, som arbeider med kommunikasjon på tvers av kulturelle og sosiale skillelinjer, til Aftenposten.

På tross av skillelinjer

– Selv om det eksisterer skillelinjer, knyttet til blant annet kvinnesyn og religion, finnes det også noe som mennesker alltid har felles, som det å ha en familie, trygghet på jobben, forholdet til barna. Men jo mer homogent miljøet er, jo enklere er det nok å skape den type interessefellesskap vi snakker om her.

Fotball bygger bro

– Fotball interesserer folk over hele kloden, uavhengig av bakgrunn. La ansatte se fotball-VM sammen, bruk det til å skape en positiv opplevelse av fellesskap. Det er et bra sted å begynne, sier Pellegrino Riccardi.

(Aftenposten)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS